maanantai 27. helmikuuta 2012

Kennelnimi hyväksytty FCI:ssä

Jippii! Tänään sain omakoiran kautta tiedon, että hakemani kennelnimi on hyväksytty. Hain siis ensimmäisenä vaihtoehtona nimeä Ounou, joka meni siis läpi. Huhhuh, enää ei tarvitse jännittää, että ehtiikö se tarpeeksi ajoissa pentujen rekisteröintiä ajatellen. Mikäli joku miettii mistä se tulee, niin ei oikeastaan mistään. Kahlasin lukuisia vaihtoehtoja läpi ja aina ne oli varattu. Halusin nimen olevan suomalainen, mutta myös sellainen, että siihen voi tarvittaessa liittää englanninkielisen nimen. Halusin nimen olevan humoristinen ja vähän kahjo. Sellainen minulle sopiva. Jostain vain sitten putkahti tuo Ounou, joka tuntui sopivimmalta. Vielä kun perään saisi huutomerkin. Ounou! :) Nyt täytyy sitten kuumeisesti miettiä pennuille nimiä. Luulin niiden olevan jo lähes mietityt, mutta kaverit heittelivät sen verran hyviä ehdotuksia, että täytynee pohtia uudestaan.

Pennuista ei valitettavasti ole uusia kuvia. Jos huomenna ehtisin ottamaan. Viikonloppuna meillä poikkesivat ensimmäiset vieraat katsomassa pentuja.Koirattomia ystäviä uskalsin päästää kylään, sillä arvelin, että heistä Moa ei niin stressaa ja toisaalta pöpöjen tarttumisvaara on pienempi. No Moa ei ihan hirveästi ollut huolissaan pennuista. Enemmän kaipaili itse huomiota. Tarkkaan se kyllä seurasi mitä pennuille tapahtui.

Jahah, mutta tämä oli vain pikapäivitys. Nyt pentulaatikolle ja sitten nukkumaan.

2 kommenttia:

  1. Aivan loistava kennelnimi! :D Tohon saa myös yhdistettyä kaikkea, joista tulee erittäin kahjoja, mullakin tuli heti mieleen pari vaihtoehtoa ;D

    VastaaPoista
  2. Onnea kennelnimestä! Vallan veikeä ja varmasti tulee pentuloiset saamaan hauskoja nimiä :-)

    VastaaPoista