maanantai 13. helmikuuta 2012

4 vrk ja painot kasvaa kohisten

Ainakin toistaiseksi kaikki on mennyt pentusten kanssa hyvin. Moan lämpökin on alkanut laskemaan, tänään ensimmäistä kertaa alle 39 astetta. Nyt se on selvästi rauhallisempi eikä petaa enää koko ajan. Välillä Moa petaili laatikkoa niin innokkaasti, etteivät pennut meinanneet pysyä menossa mukana. Painoakin on kaikille tullut kivasti lisää. Tänään iltapunnituksessa painot näyttivät seuraavaa:

- rm poika Sisu 290g -> 425g
- bt poika Jytky 370g -> 585g
- rm tyttö Mango 322g -> 505g
- bt tyttö Mustis 322g -> 461g
- bm poika Aarni 310g -> 520g
- bm poika Mustajalka 277g -> 452g
- bm tyttö Sissi 224g -> 346g

Nyt on kaikille pennuille keksitty kutsumanimet. Tosin veikkaan, että Mustajalka ja Mustis vaihtuvat kunhan löytyy joku suuhun sopiva nimi. Jytky on tosiaan osoittautunut nimensä veroiseksi - ainakin painonsa puolesta. Se huitelee selvästi muita edellä. Sissi on kaikista pienin, mutta sitkeä ja pitää kyllä tissillä puolensa.

Koitin kuvailla pentusia hiukan, mutta täytyy myöntää ettei mulla ole kuvaajan lahjoja. Tässä kuitenkin muutamia otoksia.


sisarusrakkautta 
Aarni köllii muiden päällä


kaikki kasassa
Mustajalka, Sissi ja Jytky
ja taas kasassa
Sisu ja Mango


Päivitän vielä pentu-sivulle jokaisesta yksilökuvan. On kyllä ihanaa seurata miten pennut kasvavat ja tuhisevat tuolla laatikossa. :) Maiskutusta ja lussutusta kuuluu lähes koko ajan, välillä hiukan huilataan ja sitten taas syödään.

Tänään olin ensimmäistä kertaa pidemmän aikaa pois kotoa ja kaikki oli ihan ennallaan kun tulin takaisin. Okei myönnettäköön, että isä kävi päivällä tsekkaamassa pennut ja päästämässä Moan ja Tintan pihalle. Vähän pahalta tuntuu Tintan puolesta kun aikaa tulee vietettyä niin paljon pentujen kanssa ja se vaan joutuu katselamaan tuolta portin toiselta puolelta. No ehkä sitten parin viikon päästä voidaan kokeilla mitä Moa sanoo siitä jos Tintakin pääsee moikkaamaan pentuja.

1 kommentti: