tiistai 27. maaliskuuta 2012

Viralliset nimet

Eilen sain pitkän pähkäilyn jälkeen päätettyä myös tyttöjen viralliset nimet. Poikien nimet ovat olleet valmiina jo viikkotolkulla, mutta tyttöjen nimet eivät vain ole kolahtaneet. En näihinkään täysin tyytyväinen ole, mutta ikuisuuksiin ei voi vatvoa. :)

Ounou M-pentue:

Pojat:

"Aarni" Ounou Mainio Murtovaras
"Jytky" Ounou Makee Mustanaamio
"Sisu" Ounou Mieletön Merihirviö
"Mustajalka" Ounou Mahtava Merirosvo

Tytöt:

"Sissi" Ounou Meluisa Mielitietty
"Mokka" Ounou Metka Mustamaija
"Mango" Ounou Mahoton Maitotyttö


Tänään vasta tajusin kunnolla, että nuo pennuthan ovat oikeasti jo kohta lähdössä. Viikko hurahtaa ihan mielettömän nopeasti. Miten niistä raaskii luopua? Onneksi jää yksi kotiin helpottamaan ikävää ja muutamat jäävät tähän lähelle, niin tulee nähtyä usein. Arvon vielä itse Sissin ja Mangon välillä. Molemmat ovat melkoisia pakkauksia! Jos jätänkin ne molemmat itselleni?! Onneksi valinnalla ei ole kiirettä, sillä yhdeltä tytöltä puuttuu vielä koti. Kaikille pojille on siis jo kodit tiedossa. Sissin tilalle Seinäjoelle meneekin Mustajalka. Sissi on sen verran tempperamenttisen oloinen, että hiukan tasaisempi Mustajalka on luultavasti passelimpi lapsiperheeseen.

Vielä kun saisi tällä viikolla tehtyä tuon pentukansion. Terhi vieraili tänään katsomassa pentuja ja toi mukanaan Davyn papereita ja kuvia. Yllättäen en itse ole vielä tehnyt juurikaan mitään kansion eteen. No onhan tässä vielä aikaa....

1 kommentti: