maanantai 2. huhtikuuta 2012

Niin se aika vaan vierähtää!

Nyt alkaa olemaan viimeiset hetket käsillä pentujen kanssa. Sunnuntaina Sisu muutti jo uuteen kotiin Lauran, Samin, Tyynen ja Iiron kaveriksi. Huomenna Mustajalka matkustaa omaan kotiinsa ja loppuviikosta on sitten muiden vuoro. En ole vieläkään saanut itse päätettyä kumman tytöistä jätän itselleni. Eipä tässä tosin mikään kiirekkään tunnu olevan, kun toiselle tytölle ei edes ole kotia tiedossa. Saa siis nähdä kauanko minulla on kaksi pentua pyörimässä jaloissa.

Kävimme pentujen kanssa viime perjantaina eläinlääkärin tarkastuksessa Turussa PetVetissä. Samalla peilattiin silmät, eikä niistäkään löytynyt huomautettavaa. Onneksi Satu saapui torstai-perjantaiyönä Huittisiin. Oli sellainen ruljanssi tuo lääkärireissu, että yksinään olisi tullut vielä tuskaisampi olo. Muutenkin oli kiva nähdä pitkästä aikaa ja kuulla Satun mietteitä pennuista ja niiden rakenteista.

Seuraavassa Satun ottamia kuvia pennuista lauantailta, ikää siis 7 vkoa 2 vrk.

Aarni

Jytky

Mango

Mokka

Mustajalka

Sissi

Sisu

Pennut tosiaan aloittelevat pikapuolin elämiä uusissa kodeissa ja minua jännittää hirveästi kaikkien puolesta. Toivon niin kovasti, että kaikki menee hyvin ja ostajat ovat tyytyväisiä pentuihinsa. Ikäväkin varmasti iskee, mutta toivon mukaan saan kesällä järjestettyä pentutreffit, joihin mahdollisimman moni pääsee osallistumaan. Tai sitten mun täytyy suunnata kisareissut sen verran kauemmaksi, että tulee kaikkia pentuja nähtyä. :)

2 kommenttia:

  1. Apua miten suloisia pentuja, nyt kaduttaa että eksyin tänne blogiin :3

    VastaaPoista
  2. Ai ku on upeannäkösiä koiran alkuja! :)

    VastaaPoista