keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Pentupaketti saapui ja vieraitakin on käynyt melkoinen määrä

Sain viime viikolla Kennelliitosta todistuksen kennelnimestä ja liityin heti samana päivänä Royal Caninin kasvattajaklubiin. Tänään saapui pentupaketti oven taakse eli melkoisen nopeeta toimintaa! Ei voi kuin kehua. :) Vielä täytyy itse tuunailla pakettia, kauheasti tekis mieli ostella kaikkea kivaa.

Lauantaina Anna kävi katsomassa Mokkaa ja muita pentuja. Mokka näytti parhaat puolensa ja lähinnä nukkui koko vierailun ajan. Sunnuntai olikin sitten melkoista äksöniä, sillä ensin aussietuttuni kävi katsomassa pentuja ja illalla saimme tehovierailun lasten muodossa. Kummityttöni kävi kyläilemässä muutaman tunnin siskonsa ja isänsä kanssa. Meno oli välillä melko vauhdikasta ja pennut olivat ihan naatteja vierailun jälkeen. Samassa hötäkässä myös kaverini poikkesi pikkusiskonsa kanssa, joten tässä kämpässä tehtiin kaikkien aikojen lapsivierailujen ennätys. :D Vähän meinasi olla ahdasta, mutta onneksi se ei pentuja haitannut.

Muutamia kuvia vierailulta.

Mango
Mango
Mustajalka ottaa rennosti
Sissi käsittelyssä
Jytkyn valonenä
Mokka ja Marjan lahjoittama virtahepo
Mustajalkaa väsyttää

Sunnuntain kuvasaaliiseen ei taaskaan osunut kaikkia pentuja. Tänään kaverini Annin kanssa koitimme saada seisomakuvia pennuista. Eli kunhan saan ne haltuuni, niin sitten lupaan laittaa kaikista uusia kuvia. :)

Saas nähdä mihin lähdemme evakkoon loppuviikosta, sillä asunnossani tehdään kylppäriremonttia. Asuminen onnistunee, joten se ei minua huoleta. Täytyy vain keksiä jokin paikka siksi aikaa kun laattoja irrotetaan. Ilmeisesti on melko äänekästä hommaa. Tähän asti pennut eivät ole reagoineet ääniin, mutta en viitsi tuntitolkulla pitää niitä kovassa melussa. Naapurissa poraillaan jotain tämän tästä. Pennut eivät ole moksiskaan, minua se taitaa enemmän ärsyttää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti