maanantai 9. tammikuuta 2012

Jänskättää!

Huihui, nyt alkoi jännittämään ihan todenteolla torstain ultra-aika. Moalla on parina aamuna hiukan oksennellut, jonka tietystin heti tulkitsin aamupahoinvoinniksi. Mielestäni se on vähän myös pyöristynyt, mutta voihan toki olla, että olen vain syöttänyt sitä hyvin. On kyllä hirveä pettymys jos se ei sittenkään ole kantavana, kun olen jo hiukan niin ehtinyt asennoitumaan.

Toisaalta jos pentuja ei ole tulossa nyt, niin sitten voi seuraavasta  juoksusta yrittää uudestaan. Vaikka astutusruljanssi olikin hermojaraastava. Minulle tarjottiin myös viikon sijaisuutta ja jos pentuja tulee, niin en tiedä maltanko sitä ottaa. Tosin tuskin 1-viikkoiset pennut mua hirveästi kaipaavat, ellei jokin sitten mene vikaan. Laskettelureissukin saattaisi olla tiedossa, jos niitä pentuja ei ole tiedossa. Eli ihan hirveän mälsää lopputalvea ei joka tapauksessa ole tiedossa. :)

Mutta nyt on tosiaan joululomat lusittu ja arkinen aherrus koulussa alkanut. Loman aikana en saanut ainuttakaan koulujuttua tehtyä, joten nyt saa pakertaa. Mutta tulipahan lomalla todettua, että mulla on ehkä maailman parhaat kaverit! Syötiin, juotiin, naurettiin, hengattiin ja oltiin pönttöjä. Oli ihan tajuttoman rentouttava loma. Lisää sellasia! :)

1 kommentti:

  1. Heei! sä laskettelet!? mennään ellivuoreen joku päivä kun tuun sinnepäin?!

    VastaaPoista