perjantai 20. tammikuuta 2012

Vielä tasan kolme viikkoa odotusta jäljellä!

Hui! Vielä olisi tasan kolme viikkoa laskettuunaikaan, jonka olin alkuun laskenut päivällä väärin.
Viikkoa ennen sitä käydään vielä kattomassa röntgenellä, että montako sieltä on tulossa. Samalla kuvataan oikean etujalan uloin varvas, jonka yhdessä nivelessä on ollut muutos jo jonkun aikaa. Eläinlääkäri ei ultratessaan osannut sanoa mistä on kyse, arvailuja toki, mutta ei mitään varmaa. Nyt on sitten kaksin verroin jännitettävää.

Tässä kuvaa Moan vielä olemattomasta vauvavatsasta (42 vrk). Pahoittelen huonoa kuvaa, mutta sisätiloissa en juuri tuon parempaan pysty. Josko huomenna sitten pihalla koittaisi saada kunnon kuvia.Näyttääpä se muutenkin notkoselkäiseltä ja takakorkealta. : D Ei pitäisi tällaisia kuvia julkisesti levitellä jos toivoo jonkun pennun menevän kaupaksikin... : D

Hiljaista on kyllä ollut treenailujen suhteen. Tintan kanssa käytiin viime viikon tiistaina hyppelemässä muutama hyppy ja Moa treenasi kehikon läpi juoksemista. Melko suurella prosentilla tuli onnistumisia, liekö vatsa painanut jo sen verran ettei viitsinyt hirveästi ylikään loikkia. Nyt me sitten vaan lomaillaan, eikä treenailla mitään. Tekee tauko kaikille ihan hyvää. Tosin kyllä tän viikon tiistaina agilityryhmää kouluttaessani tuli hiukan sellainen fiilis, että olis kiva päästä kokeilemaan. Varsinkin kun Marjan tekemä rata oli ihan superkiva! Nooh 3 kuukauden päästä sitten taas pääsee Moan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti