sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Viikonlopun treenailua

Tämähän on ollut melko tervehenkinen viikonloppu verrattuna edellisiin. Ruokapuolta tosin ei kannata mainita... :D Majailin koirien kanssa meillä kotosalla ja toimin samalla talonvahtina. Tokoa ei oikeastaan treenattu muuten kuin tekemällä ruokailujen yhteydessä istu-seis vaihtoja. Oli kyllä niin tuskaisen vaikeaa, että saa nähdä tuleeko siitä ikinä mitään. Tintalla ei takajalat pysyneet lainkaan paikallaan. Moalla sentäs oli hiukan hajua siitä, ettei kuulu pomppia kuin vieteriukko. Tosin ehkä heiluva ruokakuppi nenän edessä on vähän turhan suuri häiriö ottaen huomioon kuinka vähän vaihtoja on treenattu. No ehkä siitä jotain hyötyä oli.

Moan kanssa treenailin takapihalla laatikon läpi juoksemista. 80 prosenttisesti tassut osuu laatikkoon, mutta mielellään hyppää yli jos itse menen todella paljon edellä. Jos kuljen rinnalla, niin melkein aina osuu. Vielä ei siis ole malttia tarpeeksi. Tosin huomasin myös, että Moa alkaa helposti katsomaan minua ja silloin hyppää yli. Niin kauan kuin katse pysyy eteen suunnattuna, niin osuu myös helpommin laatikkoon. Treenailtiin laatikkoa niin, että kierrätin sitä puiden ympäri ja laatikko oli niiden välissä. Välillä palkkailin yhden kierroksen jälkeen, mutta useimmiten vasta kolmannella. Otettiin myös lähestymisiä vaikeasta kulmasta, tosin silloin läheltä ja hiljaisella vauhdilla. Melko pitkään saa vielä treenailla ihan vaan maassa ennen kuin uskaltaa siirtää laatikon puomin ylösmenolle. Tässäkin ehkä auttaisi jos treenaisi pikkaisen useammin!

Ja mikäköhän tämänkin kirjoituksen pointti oli? Kunhan lämpimikseni kirjoittelen. :D

2 kommenttia:

  1. Pistä se ruokakuppi pöydälle aluks äläkä heilutte sitä nokan edessä.. =)ota muutama nappula aina käteen niin kuin tehtiin kentälläkin, niin eiköhän ala sujua.. =)

    VastaaPoista
  2. Hehee, laiska treenaa kato laiskasti. Ne nappulat on märkiä ja mössösiä kato. ;) Ei vaiska, tällä vkolla treenaan ehkä hiukan järkevämmin ja enemmän. Yritän ainakin...

    VastaaPoista