perjantai 21. lokakuuta 2011

Huihui!

Nyt on sitten Toffolle varattu ensi viikolle leikkausaika. Ensisijaisesti tosin poistetaan hammaskiveä ja katsotaan missä kunnossa purukalusto on kun tuo syöminen on ollut välillä vähän hidasta. Jos se menee ok, eikä nukutuksen kanssa tule ongelmia, niin sitten poistetaan rasvapatti. Muuten rasvapatttia ei täytyisi poistaa, mutta se on juuri inhottavasti siinä kohdassa, josta valjaat menevät. Hiukan kyllä jännittää, että miten 13,5-vuotias papparainen kestää nukutuksen. Onneksi veriarvot olivat ainakin ihan kunnossa, joten sen puoleen ei pitäisi olla mitään hätää.

Huominenkin alkaa pikkuhiljaa jännittämään. Hölmönä menin tekemään lihaskuntotestiä varten pikkutreeniä ja nyt on paikat ihan jumissa! Ei sille näimmä mitään voi, että on niin rapakuntoinen. Siis mitä, eikö viikossa treenata itseään huippukuntoon? :D Tosin tuskin meidän TopTeamiin pääsy jää kiinni VAIN ohjaajan fysiikasta.

Moa kävi eilen hierottavana ja taashan sieltä niitä jumeja löytyi. Mä en kyllä käsitä miten sieltä aina löytyy jumituksia. Varsinkin kun kolmisen viikkoa sitten viimeksi käytiin fyssarilla ja sen jälkeen olen entistä enemmän kiinnittänyt huomiota alku- ja loppuverkkaan ja lisännyt ohjelmistoon vielä venyttelyn. Ärsyttävää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti