torstai 20. lokakuuta 2011

Jaakotusta jaakotusta!

Viime aikoina on jostain syystä taas tuo tokoilu jäänyt vähemmälle. Mikä siinä aina onkaan, että hetkellisesti treenailee, mutta sitten se taas unohtuu. Tosin jotenkin koko syksy on ollut niin rikkonainen ja toisaalta kiireinen, ettei ole mitenkään älyttömästi ehtinyt treenailemaan. Seliseli siis vaan. :D

Agilitykisoissa on tullut pyörähdettyä muutaman kerran. Noormarkun piirinmestiksistä Moalle hyppäriltä 0 ja neljäs sija. Muuten onkin sitten hyllytetty oikein urakalla! Riihimäen agiradalla nolla ei ollut kaukana, yksi ylimääräinen putki eksyi mukaan. Hyppärit sitten olikin niin sikailua että huhhuh! Vahingosta viisastuneena innostuin sitten taas kerran treenaamaan jaakotuksia kuntoon. Moa kun niin mielellään bongailee ylimääräisiä hyppyjä jäädessään selän taakse. Tiistaina treenailtiin jaakotusta matalilla esteillä, palkka siivekkeen takana. Vielä kun muistaisi itse liikkua eteen päin eikä jäädä katselemaan, että mitä se koira sitten touhuaa käännöksen jälkeen. Muutaman kerran eksyi väärille esteille jaakotuksen jälkeen sitten kun vauhtia lisättiin.

Tänään oli sitten oikein kunnon treenipäivä ja kyllähän siellä aikaakin meni reilusti yli kolme tuntia radan rakennuksineen kaikkineen. Radassa oli Riihimäen toiselta hyppäriltä alku sekä parit jaakotukset ja vaikeat keppikulmat. Oli siinä vinoja hyppysuoriakin, jotka tällä kertaa aiheuttivat eniten haastetta. Ihmeesti se kova vauhti aiheuttaa vaikeuksia. :D Se on kyllä jännä, että silloin kun toivoisi koiran sössivän tietyn asian (jaakotuksen), niin sehän pelittää ihan mainiosti. Vielä kun saisi jostain taikanappeja, että homma toimisi kisoissakin samanlaisesti. Välillä turhauttaa treenata ja treenata ja treenata, kun mikään ei kuitenkaan kisoissa tunnu muuttuvan. Nooh, onhan meillä vielä vuosia aikaa reenata!

Toivotaan vaan, että lauantain valintatilaisuudessa Moalla olisi aivot mukana hommassa. Meillä on yleensä ATT:n hallissa niin huono karma, etteivät odotukset ole ihan hirveän korkealla. :D

Ehkä vanhamamma Tinta pääsee jatkossa kisaamaan Moan puolesta kun Noormarkussa meni niin kivasti Tintaksi. :D Äetsän epiksissäkin loisteliaasti voitti hyppärin. Vauhti ei nyt ollut päätä huimaava, mutta hauskaa oli silti.

No nyt sitten jännäämään lauantaita ja murehtimaan omaa huonoa kuntoa. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti