torstai 16. kesäkuuta 2016

Pennut vajaa 7 viikkoa ja Mankista virallisesti FI AVA

Niin se aika rientää ja pennutkin muuttavat pian uusiin koteihinsa. :) Hurjasti on käynyt vieraita katsomassa pentua ja välillä onkin tuntunut, ettei päivän aikana ehdi muuta tekemään kuin siivoamaan pissoja, keittämään kahvia ja seurustelemaan. Mikäs siinä, mukavaahan se on. :) Pennuille on vihdoin myös päätetty nimet, ellei joku niistä tule bumerangina Kennelliitosta takaisin.

Pojat:
Mauno: Ounou Odottamaton Oljenkorsi
Musti: Ounou Oivallinen Osuma
Tuuri: Ounou Optimistin Oppipoika
Viiru: Ounou Ohittamaton Ovimies

Tytöt:
Meri: Ounou Odotettu Onnenkeiju
Miina: Ounou Omituinen Otus
Tuuma: Ounou Oikea Onnenkantamoinen
Bertta: Ounou Optimaalinen Ohrapirtelö

Alla olevissa kuvissa pennut ovat 6-6,5 viikon ikäisiä. Eveliina Mustanojalle ja Eero Kumannolle kiitos kuvista.
Bertta

MeriMeri

Miina
Tuuma


Tuuri

Tuuri

Viiru

Mauno

Mauno

Musti

Musti

Musti

Kaikille tytöille on jo kodit katsottuna. Pojista yksi mahdollisesti etsii vielä kotia, mutta kuka? Poikien kotiehdokkaat käyvät tutustumassa pentuihin vielä uudemman kerran, niin saamme lopulliset valinnat tehtyä.

Kyselyitä vapaasta pojasta on tullut paljon, mutta kovasti toivoisin saavani pojan jollekin tutulle. Varsinkin jos vapaana on se pojista, jonka kuvittelisin olevan. Sellainen aarre, ettei ihan kelle tahansa raaski luovuttaa. <3 

Mankin munuaiskontrollit jatkuvat. Sairastelustoori tulossa seuraavan kontrollikerran jälkeen. Kennelliitosta tuli myös vahvistus, eli nyt Manki on virallisesti FI AVA. Toukokuussa kävi mielessä, että niinköhän tässä käy, että vasta koiran kuoleman jälkeen tulee edes anottua koko titteliä. Onneksi niin ei käynyt. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti