maanantai 4. elokuuta 2014

Pennut kolme viikkoa!

Niin se aika vaan rientää, sillä viikonloppuna mittariin pärähti kolme viikkoa. Hurjan nopeasti kyllä tuntuu aika rientävän. Pianhan ne jo lähtevät kotoa. Viikonloppuna pennut saivat ensimmäistä kertaa matolääkettä ja pääsivät myös pihalle nauttimaan kesän lämmöstä. Alkuun Töpseliä hieman ujostutti, mutta muut pojat olivat kuin kotonaan. Ääntä herroista lähtee ihan kiitettävästi. En millään muista olivatko M-pennut näin äänekkäitä jo tässä vaiheessa. Äkkiä kyllä kerrotaan mikäli asiat eivät mene toivotulla tavalla. Pikkuhiljaa alkaa jo näkymään luonteissakin hienoisia eroja. Toki ne vielä voivat muuttua suuntaan ja toiseen. 

Vieraitakin on käynyt melkoinen määrä. Tänään kummityttöni kävi kylässä, joten ensikosketus lapsiinkin on saatu. Manki hoitaa isosiskon roolia suurella innolla. Välillä tuntuu, että hän voisi ihan tuon äidinkin roolin ottaa. :D No, jospa Mankikin sitten jonain vuonna saisi niitä omia lapsosia.

Epäonnisia pentupotretteja

Paavo ekaa kertaa ulkona, 3 vkoa


Paavo ja Pontus


Paavo 3 vkoa

Töpseliä jännittää
Satun ottamia kuvia Mankista ja Oivasta kesäkuussa

Manki poseeraa

Sisko ja sen veli

Komea Oiva

Lisää kuvateksti

Yllä on myös Satun ottamia kuvia sisaruksista. On ne kyllä hauska parivaljakko kun mennä pyörivät pitkin pihaa yhtenä ruskeana kasana. Oiva kunnostautui viime viikonloppuna näyttelyssä saaden komeasti EH:n. Heti kun ikää ja massaa on hiukan tullut, niin arvostelukin parani mukavasti.

Saa kyllä muutenkin olla ylpeä kasvateistaan. Satu ja Keke ovat nousseet hienosti agilityssä kakkosiin, Nala ja Anna kolmosiin sekä Sissiltä ja Marjalta taitaa puuttua enää yksi nolla kolmosista. Sissi on käynyt frisbee kisoissa ihan Ruotsissa asti ja Suomen kamarallakin tehtaillut komeita tuloksia. Tässä Marjan sanoin, kun minä en lajista juuri mitään ymmärrä: Sissi uusi lauantaina viime vuoden koirafrisbeen pituusheiton (Extreme Distance Unlimited Men on sarjan virallinen nimi) epävirallisen Suomen ennätyksensä. Lehtisen Kimmo nakkasi 52,5 m heiton jonka Sissukka nappasi, joten paransivat vielä viime vuoden lukemista. Zorrokin on ahkerasti treenaillut jälkeä ja Fido on ottanut hienosti vastaan uuden perheenlisäyksen. Saa kyllä olla tyytyväinen, että ekassa pentueessa on noin mainiota porukkaa ja mainiot omistajat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti